Amazon Coupon Carnival Quiz Answers Win – Rs.2000 Pay

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers is updated, now you can play Amazon Coupon Carnival Quiz to enter in the amazon funzone lucky draw to win Rs.2000 Pay

Amazon Quiz Answers Details

Amazon Quiz Today Prize – Rs.2000 Pay
Quiz Date – 10th September 2021

How To Play Coupon Carnival Amazon Quiz –

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz  ” Banner, tap on it.

4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers & Questions

Question 1: You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offerings can you avail of this benefit?

Answer 1: (B) Amazon Coupons

Question 2: The ____ is an ongoing event on Amazon.in, which offers Coupons giving additional discounts on over 15 Lakh+ products. What is this event called?

Answer 2: (B) Coupon Carnival

Question 3: Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in?

Answer 3: (B) 15th Sept

Question 4: To redeem a coupon you need to simply click on a coupon which will add it to your cart. True of False

Answer 4: (A) TRUE

Amazon Coupon Carnival Quiz Answers Win – Rs.2000 Pay

Q1: You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offerings can you avail of this benefit?

Answer: (B) Amazon Coupons

Q2: The ____ is an ongoing event on Amazon.in, which offers Coupons giving additional discounts on over 15 Lakh+ products. What is this event called?

Answer: (B) Coupon Carnival

Q3: Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in?

Answer: (B) 15th July

Q4: Which of the following is NOT the correct way to reach to Coupons page on Amazon?

Answer: (C) Sharing story on Instagram

I hope this Amazon Coupon Carnival Quiz  Answers will help you to win this quiz. best luck.

Leave a Comment