Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 11 September 2021 Win – Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 11 September 2021

Flipkart Daily Trivia answers today- Flipkart Daily Trivia is one of the oldest & popular quiz which is available on the Flipkart app. The Flipkart app always launches new quiz games for their users for earning good rewards, Super coins, gems and making them occupied with the Flipkart app.
daily trivia Flipkart answers today’s quiz based on general knowledge, current affairs. All Flipkart users can earn some good rewards by playing the
Flipkart Daily Trivia quiz answers today. Daily Trivia is one of those quizes where you. can get a chance to win these super coins, Prizes, gems.

Play Flipkart Daily Quiz :

Flipkart Quiz
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers
Date
11th September 2021
Quiz Prizes
Gems, Vouchers & Prizes

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 11 September 2021

Q1: In what format of cricket did Herschelle Gibbs hit six sixes in an over?

Answer: (A) ODI

Q2: Which of these bowlers has not taken a hattrick during an ODI World Cup?

Answer: (C) KULDEEP YADAV

Q3: Who among these has not been named in Wisden’s five cricketers of the decade list?

Answer: (B) ROHIT SHARMA

Q4: Which Indian recently won the Women’s World Rapid Chess Championship?

Answer: (A) KONERU HUMPY

Q5: Who is the only Indian umpire to officiate in the 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Answer: (A) ANIL CHAUDHARY

CHECK OUT LIVE QUIZZES:

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart OPPO Challenge With Ranbir Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Bid and Win Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 10 September 2021

Q1: Which former cricketer made a special appearance in the film ‘Kai Po Che’?

Answer 1: (A) AJAY JADEJA

Q2: Based on a novel by RK Narayan, the 1965 film ‘Guide’ was directed by who among these?

Answer 2: (A) VIJAY ANAND

Q3: Which actress autobiography ‘The Hit Girl’ was launched by Salman Khan?

Answer 3: (C) ASHA PAREKH

Q4: Who directed the 2017 children’s film ‘Blue Mountains: A Modern Day Classic’?

Answer 4: (C) SUMAN GANGULI

Q5: Who was the first woman to win multiple Grammy Awards?

Answer 5: (A) ELLA FITZGERALD

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 9 September 2021

Q1: Surya magazine was edited by which Indian Politician?

Answer: (C) MANEKA GANDHI

Q2: Which company acquired the oral care brands Promise, Babool, and Miswak in 2005?

Answer: (C) DABUR

Q3: Among batsmen with more than 10,000 test runs, who has the highest average?

Answer: (A) KUMAR SANGAKKARA

Q4: Which of these cities never served as the capital of the Mughal emperor Akbar?

Answer: (A) DELHI

Q5: What did Marie Curie name the first chemical element she discovered?

Answer: (C) POLONIU

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 8 September 2021

Q1: In which Madhya Pradesh city is the Holkar Cricket Stadium located?

Answer: (A) Indore

Q2: Which country hosted the South Asian Games 2019?

Answer: (C) Nepal

Q3: Who won the Dilip Sardesai Award for taking the most wickets in Test cricket in 2018-19?

Answer: (B) Jasprit Bumrah

Q4: Who recently set the Indian record for the longest gap between 2 T20l matches?

Answer: (A) Sanju Samson

Q5: Who recently became the first New Zealand cricketer to hit sixes in an over?

Answer: (B) Leo Carter

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 7 September 2021

Q1: The popular web series ‘Tripling’ is produced by which media house?

Answer 1: (C) TVF

Q2: Which TV series is about CIA officer Carrie Mathison?

Answer 2: (B) Homeland

Q3: Which 1960 historical film was re-released in 2004 in a full-color version?

Answer 3: (C) Mughal-e-Azam

Q4: Which character in the comedy show Dekh Bhai Dekh was played by Shekhar Suman?

Answer 4: (A) Sameer Diwan

Q5: Which of these Hollywood actresses was born in Darjeeling?

Answer 5: (A) Vivien Leigh

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 6 September 2021

Q1: Which is the world’s second-largest religion with over 1.8 billion followers?

Answer 1: (A) ISLAM

Q2: World’s first mobile call was made between employees of Motorola and

Answer 2: (C) BELL LABS

Q3: Called lead, the tip of a pencil is made up of what?

Answer 3: (B) GRAPHITE

Q4: The name of which dish literally means ‘spicy food suitable for a diet’?

Answer 4: (A) JELFREZI

Q5: Which city was briefly called Batmania, in honor of its founder John Batman?

Answer 5: (A) MELBOURNE

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 5 September 2021

Q1: Which of these countries does not participate in the South Asian Games?

Answer 1: (A) CHINA

Q2: Who will captain the Indian team for the 2020 ICC Women’s T20 World Cup?

Answer 2: (B) HARMANPREET KAUR

Q3: Who received the Polly Umrigar Award for the best international cricketer (2018 – 19)?

Answer 3: (C) JASPREET BUMRAH

Q4: Who registered the highest ever individual score (147) in Big Bash League history?

Answer 4: (B) MARCUS STOINIS

Q5: Which of these Indian weightlifters was recently banned by NADA for doping?

Answer 5: (A) SARBJEET KOUR

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 4 September 2021

Q1: In the film Ae Dil Hai Mushkil, who plays the role of DJ Ali?

Answer 1: (C) FAWAD KHAN

Q2: Which former Indian cricket captain appears in the climax of Nagesh Kukunoor’s ‘Iqbal’?

Answer 2: (A) KAPIL DEV

Q3: What is Al Pacino’s character named in Keanu Reeves starrer The Devil’s Advocate?

Answer 3: (C) JONH MILTON

Q4: Which character from a 2012 film got his name from a British electronics manufacturer?

Answer 4: (A) BARFI

Q5: _ is the first R-rated film to gross Billion Dollars at the box office.

Answer 5: (A) JOKER

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 3 September 2021

Q1: Who among these made his Bollywood debut the earliest?

Answer: (C) ABHISHEK BACHCHAN

Q2: Which Austrian neurologist is considered as the founder of psychoanalysis?

Answer: (A) SIGMUND FREUD

Q3: 20 Feet from Stardom’s is a documentary about which music professionals?

Answer: (C) BACKUP SINGERS

Q4: How many times do the minute hand and the hour hand overlap in 24 hours?

Answer: (A) 22

Q5: Which of these countries has the longest coastline?

Answer: (C) INDONESIA

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 2 September 2021

Q1:  With which of these sports would you associate the term bout?

Answer 1: (C) BOXING

Q2: Which of these is not a gold club?

Answer 2: (B) HAMMERS

Q3: With which of these sports would you associate the term bout?

Answer 3: (A) INDIANAPOLIS

Q4: In which country does the International Olympic Committee have its headquarters?

Answer 4: (A) SWITZERLAND

Q5: Which of these teams has never won the UEFA Champions League? Which of these teams has never won the UEFA Champions League?

Answer 5: (A) MANCHESTER CITY

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 1 September 2021

Q1: Kareena Kapoor played the role of ___ in the film Jab We Met.

Answer 1: (A) GEET

Q2: The only word that Harshaali Malhotra’s character utters in Bajrangi Bahijaan are

Answer 2: (A) JAI SHREE RAM, MAMA

Q3: Princess Fiona is the wife of which fictional ogre?

Answer 3: (C) SHREK

Q4: Which city’s tourism has grown as it is the set for King’s Landing in Game of Thrones?

Answer 4: (C) DUBROVNIK, CROATIA

Q5: ___ won the Best Motion Picture – Animated Golden Globe Award 2020

Answer 5: (A) MISSING LINK

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 31 August 2021

Q1: In which state will you find the Mount Abu and Sita Mata Wildlife Sanctuaries?

Answer 1: (A) RAJASTHAN

Q2: In 1994, which company started supplying plastic crates to Pepsi and Coca-Cola?

Answer 2: (C) NILKAMAL LIMITED

Q3: Who amongst these has not played at least 100 Test matches for India?

Answer 3: (C) M AZHARUDDHIN

Q4: Which of these particles is named after an Indian physicist?

Answer 4: (A) BOSON

Q5: Aziz Mirza and Kundan Shah directed which 1989 television series?

Answer 5: (B) CIRCUS

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 30 August 2021

Q1: Which sport is also known as tenpins?

Answer 1: (C) BOWLING

Q2: Which of these nations was not in the original Imperial Cricket Conference?

Answer 2: (A) CANADA

Q3: The Centre Court at Wimbledon is also known by what postcode

Answer 3: (A) SW19

Q4: Which of these is not a golf obstacle?

Answer 4: (A) HURDLE

Q5: What colour is used as a warning in automobile racing?

Answer 5: (B) YELLOW

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 29 August  2021

Q1: In the film Good Newz, who plays the role of a fertility clinic owner?

Answer 1: (A) DILIP KUMAR

Q2: Which character has been played by Will Smith and Amitabh Bachchan in different films?

Answer 2: (C) THE UNSUNG WARRIOR

Q3:Which of these songs is inspired by “Kombdi Palai” from Marathi film Jatra?

Answer 3: (A) ROSHAN ABBAS

Q4: Who is the most searched actress in Yahoo India’s most searched people of 2019?

Answer 4: (C) CITIZEN KANE

Q5: In 2003, which Indian cricketer starred in a CID episode called – “Howzzat”?

Answer 5: (C) ITALY

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 28 August  2021

Q1: In the film Good Newz, who plays the role of a fertility clinic owner?

Answer 1: (A) Adil Hussain

Q2:Which character has been played by Will Smith and Amitabh Bachchan in different films?

Answer 2: (A) Genie/ Genius

Q3: Which of these songs is inspired by “Kombdi Palai” from Marathi’s film Jatra?

Answer 3: (B) Chikni Chameli

Q4: Who is the most searched actress in Yahoo India’s most searched people of 2019?

Answer 4: (C) Sunny Leon

Q5: In 2003, which Indian cricketer starred in a CID episode called – “Howzzat”?

Answer 5: (B) Kapil Dev

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 11 September  2021

Q1: How many holes are there in a bowling ball?

Answer 1: (C) THREE

Q2: Liverpool FC footballer Mohamed Salah belongs to which country?

Answer 2: (A) EGYPT

Q3: In which sport do players slide stones on a sheet of ice toward a target area?

Answer 3: (C) CURLING

Q4: What is the sumo grand champion called?

Answer 4: (A) YOKOZUNA

Q5: Which of these is a strength training exercise found in weightlifting?

Answer 5: (A) LATERAL RAISE

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 26 August  2021

Q1:The sequel to which of these films will star Kartik Aaryan?

Answer: Dostana

Q2: Who won the Filmfare Award for Best Director in 2017 for the film Dangal?

Answer: Nitesh Tiwari

Q3: Miss Americana is a film directed by Lana Wilson based of which pop star?

Answer: Taylor Swift

Q4: Which film is slightly based on the French short film L’Accordeur?

Answer: Andhadhun

Q5: Which American classic is based on the Von Trapp Family?

Answer: Sound of Music

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 25 August  2021

Q1: Which of these payments did not score a century in the 2015 ODI World Cup?

Answer 1: (B) AJINKYA RAHANE

Q2: In Ramayana, who left Sita near sage Valmiki’s ashram after Rama banished her?

Answer 2: (C) LAKSHAMANA

Q3: In which field does the Indian Government give the Sant Kabir Award?

Answer 3: (B) TEXTILE

Q4: Which of these is a subdivision of the geological time period ‘Holocene’?

Answer 4: (A) MEGHALAYA

Q5: Who is the subject of the biographical film ‘Kaptaan: The Making of a Legend’?

Answer 5: (C) IMRAN KHAN

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 24 August  2021

Q1: In tennis, what scores follows a deuce?

Answer 1: (A) ADVANTAGE

Q2:Founded in 1947, what sport does Nascar govern?
Answer: Auto racing

Answer 2: (C) AUTO RACING

Q3:In which country is the hard court men’s tennis tournament ATP Cup played?

Answer 3: (C) AUSTRALIA

Q4: Who is the first bowler to take a hattrick in the T20I match?

Answer 4: (A) BRETT LEE

Q5:  Which of these is a gymnastics pose?

Answer 5: (A) LEVEL

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 23 August  2021

Q1: Pramod Khanna replaced his brother Vinod Khanna in which of these Salman Khan films?

Answer 1: (A) Dabangg 3

Q2: Which of these Vishal Bhardwaj films is not a Shakespearean adaptation?

Answer 2: (A) Makdee

Q3: For the role of Diljit Dosanjh in Good News, which actor was the first choice?

Answer 3: (A) Badshah

Q4: Which competition is the Jason Bateman film Bad Words about?

Answer 4: (A) Spelling Bee

Q5: Which iconic Bollywood villain’s name comes from a 1953 American film?

Answer 5: (A) Shakaal Mogambo

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 22 August  2021

Q1: Nivi, Madisar, Kodagu, and Khasi are styles of wearing what garments

Answer 1: (B) Sari

Q2: The Daroji Sanctuary in Ballari, Karnataka was created to preserve which animal?

Answer 2: (C) Sloth Bear

Q3: Which Shillong-born Indian author’s first name is Suzanna?

Answer 3: (B) Arundhati Roy

Q4: Chhaganlal Karamsi Parekh loaned Rs 80 for the establishment of what?

Answer 4: (C) Lijjat Papad

Q5: A batsman from which of these countries has never scored an ODI double century?

Answer 5: (A) Australia

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 21 August  2021

Q1: There are six major sumo tournaments in a year. All of them are held in which country?

Answer 1: (C) Japan

 Q2: Legendary footballer Wayne Rooney plays for which club?

Answer 2: (A) Derby Country

Q3: Before specializing in sprinting what sport did Usain Bolt excel in?

Answer 3: (C) Cricket

Q4: Who was the first Indian to win a T201 Man of the Match award?

Answer 4: (C) Dinesh Karthik

Q5: With how many balls is Carom billiards or French billiards played?

Answer 5: (B) Three

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 20  August  2021

Q1: Which of these films depicts how love existed in the past, and how it is in the present?

Answer 1: (A) Love Aj Kal

 Q2: _is a 2008 thriller film starring Rajeev Khandelwal.

Answer 2: (A) Amir

Q3: Donald Trump appeared in the 2nd part of which film series?

Answer 3: (C) Home Alone

Q4: Which singer was seen in the films like Love in Nepal, Pyara Dushman and Taqdeer?

Answer 4: (A) Sonu Nigam

Q5: Which movie was sent as India’s official entry for Oscar Awards in 2016?

Answer 5: (C) Visaranai

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 19 August  2021

Q1: Founded by James Hicky, what was Hicky’s Bengal Gazette the first in India?

Answer 1: (A) Newspaper

Q2: Which of these brands is not owned by a European consumer goods company?

Answer 2: (C) Old Spice

Q3: Who captained India at the 2018 Women’s Hockey World Cup?

Answer 3: (C) Rani Rampal

Q4: Baba Sri Chand, the son of Guru Nanak, was the founder of which religious sect?

Answer 4: (A) Udasi

Q5: Who among these female leaders has not been the President of her country?

Answer 5: (A) Golda Meir

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 18 August  2021

Q1: In the United States, what sport is known as ‘the national pastime’?

Answer 1: (B) Baseball

Q2: Who is the owner of the Football club Inter Miami CF?

Answer 2: (A) David Beckham

Q3: Matches of which of these sports are officiated by a referee called gyoji?

Answer 3: (A) Suma Wrestling

Q4: The women teams of which two countries played the first-ever T20 match?

Answer 4: (A) England-New Zealand

Q5: Brian Lara named his daughter after which city where he hit 277 runs as his first hundred?

Answer 5: (A) Sydney

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 17 August  2021

Q1: What surname does the lead couple of the 2007 film Saawariya share?

Answer 1: (A) Kapoor

Q2: Which duo gave the music for the iconic film ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’?

Answer 2: (C) Jatin-Lalit

Q3: Which Indian actress is also known for her role in the film ‘Kashmir Ki Kali’?

Answer 3: (A) Sharmila Tagore

Q4: The title of the iconic film ‘Do Bigha Zamin’ was inspired by a poem by

Answer 4: (A) Rabindranath Tagore

Q5: In the film, ‘The Sky is Pink’ Aisha fondly calls her mother Moose and her father

Answer 5: (B) Panda

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 16 August  2021

Q1: Founded by Jawaharlal Nehru, which Newspaper has a Hindi edition named navjivan?

Answer 1: (A) National Herald

Q2: Which fruit was first named ‘Yang tao’ but was then given a bird’s name?

Answer 2: (C) Kiwifruit

Q3: Which King invited Balarama and Krishna to Mathura and advised him to kill Kamsa?

Answer 3: (C) Akrura

Q4: Who was the first Indian recipient of the Stalin Peace prize

Answer 4: (C) Saifuddin Kitchlew

Q5: Which was the first Indian company to sponsor a Car in the NASCAR series?

Answer 5: (B) Mahindra

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 15 August  2021

Q1: Which set of civilian awards is given out by the President on Republic Day?

Answer 1: (C) Padma Awards

Q2: Who is the head of state in India?

Answer 2: (A) President

Q3: Which state are you in if you are watching the Wagah-Attari border ceremony?

Answer 3: (A) Punjab

Q4: Mahatma Gandhi has been nominated for the Nobel Peace Prize a total of how many times?

Answer 4: (A) Five

Q5: Saddened by the partition of the country, where was Mahatma Gandhi on 30th August 1947?

Answer 5: (A) Calcutta

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 14 August  2021

Q1: Who plays a Delhi man masquerading as a Russian in ‘Go Goa Gone?

Answer 1: (C) Saif Ali Khan

Q2: Kilikili is a fictional language spoken in which of these films?

Answer 2: (A) Bahubali

Q3: The instrument is generally used to create sound effects in horror films.

Answer 3: (C) Waterphone

Q4: Which Indian classical music instrument was ‘Ustad Vilayat Khan’ an exponent of?

Answer 4: (A) Sitar

Q5: Complete the dialogue from the film Psycho “A boy’s best friend

Answer 5: (A) In His Mother

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 13 August  2021

Q1: Which of these is a book written by the Congress leader Shashi Tharoor?

Answer 1: (C) Why I Am A Hindu

Q2: Which of these creatures performs two kinds of dances – the round and the waggle?

Answer 2: (A) Honeybees

Q3: The original Lifebuoy jingle was composed and sung by

Answer 3: (A) Jagjit Singh

Q4: Who was the first teenager to score a goal in a FIFA World Cup final?

Answer 4: (C) Pele

Q5: Which planet was named by 11-year old Venetia after the Roman god of the underworld?

Answer 5: (A) Pluto

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 12 August  2021

Q1: Who is the only Asian player to win a Man of the Match award in a Test at WACA, Perth?

Answer: (A) Irfan Pathan

Q2: Which of these is not a football position?

Answer: (A) Tackle

Q3: While watching what among these would you witness a matador?

Answer: (B) Bullfighting

Q4: Who is the youngest cricketer to lead a side in the Deodhar Trophy?

Answer: (B) Shubhman Gill

Q5: How many overs were played in the first-ever ODI match?

Answer: (C) 40

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 11 August  2021

Q1: Which Aamir Khan film was nominated for a BAFTA Award?

Answer: ( C) Rang De Basanti

Q2: In the film Welcome, which two creatures are present in Majnu Bhai’s painting?

Answer: (A)  Horse And Donkey

Q3: Which Hindi film is supposedly based on the life of the criminal ‘Abdul Latif’?

Answer: (A)   Raees

Q4: An actor from which film was awarded a posthumous Oscar Award for Best Supporting Actor?

Answer: (A)   The Dark knight

Q5: Lan McKellen plays the role of which superhero in the X-Men universe?

Answer: (C) Magneto

 

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 10 August  2021

Q1: Which is is the oldest and largest branch of Christianity?

Answer 1: (A) Roman Catholicism

Q2: One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?

Answer 2: (A) Tamil Nadu

Q3: One of the most expensive Indian artwork ever sold was by F N Souza. What was is it titled?

Answer 3: (A) Birth

Q4: Sonia Gandhi succeeded whom as the INC President in 1998?

Answer 4: (C) Sitaram Kesri

Q5: Standing up to 1.8 m, the tallest and heaviest cattle breed originated in

Answer 5: (A) Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 9 August  2021

Q1: Which country’s players will not be a part of Asia XI for T20Is vs World XI in Bangladesh?

Answer: (B) PAKISTAN

Q2: In which city of Australia is the Boxing Day Test match played every year?

Answer: (A) MELBOURNE

Q3: Who was the first golfer of African American descent to win the Masters Tournament?

Answer: (A) TIGER WOOD’S

Q4: Which sport traces its origin to the Roman game of paganica?

Answer: (A) GOLF

Q5: Which of these is one of the world’s four major golf tournaments?

Answer: (B) U.S.OPEN

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 8 August  2021

Q1: In 2019, which Bollywood actor launched his son with the film Pal Pal Dil Ke Paas?

Answer: (B) Sunny Deol

Q2: Which of these cricketers was named after their mother’s favorite musician?

Answer: (A) Sachin Tendulkar

Q3: Inventory, Optimisation, Overhaul and Shut Down are episode titles of which web series?

Answer: (B) Kota Factory

Q4: Which actor has the highest number of Filmfare nominations for Best Actor?

Answer: (A) Amitabh Bachchan

Q5: If the Indian version of ‘The Office’ is set in Wilkins Chawla, the US version is set in

Answer: (C) Dunder Mifflin

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 7 August  2021

Q1: Which is the first state to be mentioned in our National Anthem?

Answer 1: (A) PUNJAB

Q2: What country’s solid green flag was replaced in August 2011?

Answer 2: (C) LIBYA

Q3: Which Billie Eilish song was named ‘Song Of The Year’ at the Grammy Awards 2020?

Answer 3: (A) BAD GUY

Q4: Which Apple product got its name from the film ‘2001: A space Odyssey?

Answer 4: (A ) iPod

Q5: Where would you find the largest number of Portuguese-speaking people?

Answer 5: (A) BRAZIL

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 6 August  2021

Q1: Which of these is not included in a suit of cards?

Answer: (B) POWN

Q2: Which batsman has hit the most international sixes for India?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

Q3: Which batsman has hit the most international sixes for India?

Answer: (A) GOA

Q4: Which Premier League club is owned by Fenway Sports Group of the USA?

Answer: (A) LIVERPOOL F C

Q5: Who is captain of Wisden’s IPL team of the decade?

Answer: (A) ROHIT SHARMA

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 11 September  2021

Q1: Wonder Woman is a sequel to the 2017 film Wonder Woman.

Answer: (A) 1884

Q2: Who among these was a part of the film Housefull 4?

Answer: (A) NAWAZUDDIN SIDDIQUI

Q3: Jamtara, a city in __ shares its name with a Netflix series.

Answer: (B) JHARKHAND

Q4: Hellaro__film won the National Award for Best Feature Film.

Answer: (A) GUJARATI

Q5: Which recent Netflix film is adapted from the book ‘I Heard You Paint Houses’?

Answer: (C) THE IRISHMAN

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 4 August  2021

Q1: Which of these terms would you not associate with the Indian parliament?

Answer 1: (A) Answers Hour

Q2: Vidhana Soudha is the seat of the state legislature of which state in southern India?

Answer 2: (B) Karnataka

Q3: Who recently became the 3rd Indian to win the ICC ODI Cricketer of the Year award?

Answer 3: (A) Rohit Sharma

Q4: Which UNESCO World Heritage Site was designed by Frederick William Stevens in 1887?

Answer 4: (A) Victoria Terminus

Q5: Who became the most nominated living director with 9 Oscar nominations?

Answer 5: (B) Martin Scorsese

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 3 August  2021

Q1: Which IPL team bought Priyam Garg, the Indian team’s U-19 World Cup captain?

Answer 1: (C) SRH

Q2: Who has been chosen the captain of Kings XI Punjab for IPL 2021?

Answer 2: (B) KL Rahul

Q3: Which Manchester City footballer’s middle name is Shaquille?

Answer 3: (C) Raheem Sterling

Q4: Who became IPL 2021’s most expensive Indian buy at 76.75 crores?

Answer 4: (A) Piyush Chawla

Q5: Who set the record for being bought in IPL auctions for the most number of times?

Answer 5: (A) Jaydev Unadkat

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 2 August  2021

Q1: In the 2021 film Panga, Kangana Ranaut plays the role of a

Answer 1: (A) Kabbadi Player

Q2: The film Mardaani 2 is based in which city?

Answer 2: (A) Kota

Q3: The first Academy award to be won by an Indian was awarded in which of these categories?

Answer 3: (A) Costume Design

Q4: In Housefull 4, Akshay Kumar’s character Bala was a prince of which kingdom?

Answer 4: (C) Madhavgad

Q5: Which famous Hollywood film was sent to theaters with the codename- Pound Foolish?

Answer 5:(B) IT

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 1 August 2021

Q1: Who was the first Indian to hold the post of Governor-General of India?

Answer 1: (B) Rajgopalchari

Q2: Who was given the best female international cricketer award by the BCCI for 2018-2019?

Answer 2: (C)  Poonam Yadav

Q3: Which state’s government recently became the first to challenge CAA in Supreme Court?

Answer 3: (C) Kerala

Q4: Which country recently shot down a Ukrainian airplane carrying 170 people?

Answer 4: (A) Iran 

Q5: Which island was called Ilha Formosa by Portuguese sailors when they first visited it?

Answer 5: (A) Taiwan

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 31 July 2021

Q1: Which male tennis player was named ITF’s World Champion for 2019?

Answer 1: A – Rafael Nadal

Q2: Which IPL team bought the oldest player of the IPL auctions, Pravin Tambe?

Answer 2: A- KKR

Q3: Which IPL team bought the most number of players in the 2019 IPL auctions?

Answer 3: B – Rajsthan Royal

Q4: Which Premier League club is managed by Jurgen Klopp?

Answer 4: A – Liverpool FC

Q5: Against which team has India scored their highest ever T201 total?

Answer 5: A – Sri Lanka

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 30 July 2021

Q1: Who won a National Award for choreographing the song ‘Main Aisa Kyun Hoon’ in ‘Lakshya’?

Answer 1: C – Prabhu Dewa

Q2: Which band sang the songs ‘Bandeh’, ‘Kandisa’ and ‘Ma Rewa’?

Answer 2: A – Indian Ocean

Q3: Who directed the Shahrukh Khan, Madhuri Dixit and Aishwarya Rai-starrer ‘Devdas’?

Answer 3: A – Sanjay L Bhansali

Q4: Randeep Hooda made his Bollywood debut with which movie in 2001?

Answer 4: A -Mansoon Wedding 

Q5: Which of these Sooraj Barjatya directed films was released the earliest?

Answer 5: B-  Maine Pyar Kiya

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 29 July 2021

Question 1: The US Federal Aviation Administration has banned its carriers from flying over?

Answer 1: (A) Iran

Question 2: Which company recently became the most valuable American automaker of all time?

Answer 2: (B) Tesla 

Question 3: Who has been named as the new head of Iran’s Quds Force?

Answer 3: (B)  Esmail Ghani

Question 4: Which fort remained the capital of the Mewar state from the 8th to the 16th century?

Answer 4: (C) Chittorgarh

Question 5: In which country is Steamboat Geyser, the world’s tallest currently-active geyser?

Answer 5: (A) USA

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 28 July 2021

Q1: Who has scored the most runs in Test cricket for Australia?

Answer: (A) Ricky Ponting

Q2: Which opener holds the record of scoring the most international runs in a calendar year?

Answer: (C) Rohit Sharma

Q3: Against which country did the Indian cricket team play their last ODI of 2019?

Answer: (C) West Indies

Q4: Which of these Indians is not a part of the Wisden ODI team of the decade?

Answer: (A) Shikhar Dhawal

Q5: Who among these is not among the five Wisden cricketers of the decade?

Answer: (A) David Warner

Flipkart Daily Trivia Quiz answers today 27 July 2021

Q1:  Which actress debuted opposite Shah Rukh Khan in ‘Om Shanti Om’?

Answer: (A) Deepika Padukon

Q2: Who is known for directing the ‘The Dark Knight’ trilogy?

Answer: (B) Christopher Nolan

Q3: Which Bollywood actress is a part of the upcoming Hollywood film “Tenet’?

Answer: (A) Dimple Kapadia

Q4: Which disability is Jhilmil, played by Priyanka Chopra afflicted with in the movie ‘Barfi’?

Answer: (C) Autism

Q5: Who worked as a chemist and as a watchman before becoming an actor?

Answer: (A) Nawazuddin Siddiqui

26 July Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which dynasty’s founder’s principal advisor was Chanakya, the author of the Arthashastra?

Answer: (A) MAURYA

Q2: In 1952, which scientist refused the request to become the President of Israel?

Answer: (C) Albert Einstein

 Q3: Which fruit’s name comes from the Latin for ‘seeded apple’?

Answer: (A) Pomegranate

Q4: Which city was made the summer capital of British India by John Lawrence in 1864?

Answer: (A) Shimla

Q5: Which part of the human body has the thinnest skin?

Answer: (B) Eyelids

 

25 July Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which domestic cricket team is represented by the batsman Manoj Tiwary?

Answer: (A) Bengal

Q2: Which IPL team bought the costliest player of this year’s auctions, Pat Cummins?

Answer: (B) KKR

Q3: Which Indian tennis player won a singles’ bronze medal at the 1996 Atlanta Olympics?

Answer: (A) Leander Paes

Q4: Which bowler has taken the most international wickets this decade?

Answer: (C) Ravichandran Ashwin

Q5: Who became the first specialist bowler in history to play 150 Test matches?

Answer: (A) James Anderson

24 July Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which political party’s story is told by the 2017 film An Insignificant Man?

Answer: (C) AAP

Q2: In Munna Bhai M.B.B.S, who played the role of Sanjay Dutt’s father?

Answer: (A) Sunil Datt

Q3:Which of these musicians have not been awarded the Bharat Ratna?

Answer: (B) Hariprasad Chaurasia

Q4: Which of these actresses is set to make her debut in the film Bunty aur Babli 2?

Answer: (A) Sharvari Wagh

Q5: Which of these actresses is set to make her debut in the film Bunty aur Babli 2?

Answer: (A) Peranbu

23 July Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Mauryan emperor’s role has shah rukh khan played in a Bollywood film?

Answer 1: (A) Ashoka

Q2: Named after the Nilgiri mountain range in which state is the Nilgiris district?

Answer 2: (A) Karnataka

Q3: What was the name of the first living creature to be launched in Earth’s orbit?

Answer 3: (B) Laika

Q4: In the 1990s which Indian pm once lost to v.k Malhotra in a parliamentary election?

Answer 4: (A) Manmohan Singh

Q5: Which is the largest city of Punjab and the largest city of India north of Delhi?

Answer 5: (C) Ludhiana

How To Play Flipkart daily trivia Quiz

To Play the Flipkart quiz today, Open Flipkart App On your device and sign in.
Open Game section which you will get from the bottom of the app
Select Flipkart Daily Trivia. & Click to play.
Select all correct answers and get a chance to win.
Tap on ‘Claim your reward’ once done with the Flipkart  daily trivia quiz
Winners will be selected by the lucky draw.

TERMS AND CONDITIONS

This  Contest will commenc from 12:00:01 A.m. (IST) to 12:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
 In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.
 Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
 Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
 The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
 The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
 Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
 Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.
Through this, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this tophunt.co.in. page. Best luck.

Source: Flipkart App

Leave a Comment