Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 11 September 2021

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers 11th September 2021 – Dear viewers Fake or Not Fake Flipkart Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Fake or Not Fake Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Fake or Not Fake quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz 11 September 2021

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Fake or Not Fake answers Quiz

4. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Details

Quiz Name – Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
Episode No. 273
Prizes – Exciting Prizes
Based on- General Knowledge
Flipkart Fake or Not Fake Contest Date – 11 September, 12.00 AM To 11:59 PM
Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
Result – Immediately

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest Answers 11th September : 

Here is Today Fake or Not Fake Question With Answers

Episode 273 – Berry Crush?

Q1: Mice love eating Cheese.

Answer: () Fake

Q2: Strawberries are best picked just before ripening.

Answer: () Not Fake

Q3: Manish Malhotra acted in the film ‘Kuch Kuch Hota Hai’

Answer: () Not Fake

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart OPPO Challenge With Ranbir Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Bid and Win Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz

Episode 272 -Nepotism in Politics?

Q1:  Jyotiridhya Scindia is a fourth-generation MRP from his family

Answer 1: () Fake

Q2: Assam has the longest international border?

Answer 2: () Fake

Q3: Tulsi leaves are never offered to Lord Ganesha

Answer 3: () Not Fake

Episode 271 – Women Architects

Q1: Honeybees can flap their wings 200 times in a second?

Answer: Not Fake

Q2: There are nine monuments in India built by women?

Answer: Not Fake

Q3: The longest game of chess lasted for over 20 hours

Answer: Not Fake

Episode 270 – Floating  Apples?

Q1: Sushmita Sen was born in Hyderabad?

Answer: Not Fake

Q2: Bats can eat up to a thousand insects in an hour?

Answer: Not Fake

Q3: Apples cannot float on water?

Answer: Fake

Episode 269 -Pencil COVID

Q1: There is a New COVID test using Pencil Lead.

Answer 1: Not Fake

Q2: India will host the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup.

Answer 2: Not Fake

Q3: Just like Women, Female Whales also undergo Menopause.

Answer 3: Not Fake

Episode 268 – Phool Ya Fool

Q1: Kerala Is Highest Rice Producing State In India.

Answer 1: () Fake

Q2: Three Indian participants won the miss universe title.

Answer 2: () Fake

Q3: Sunflowers always face the sun.

Answer 3: () Not Fake

Episode 267 – Prof. Boman

Boman Irani has played the character of a teacher twice.Answer: Fake
Field Marshal is the highest rank in Navy.Answer: Fake
Frogs don’t drink water.Answer: Not Fake

Episode 266 -Foreign Homeopathy?

Q1: Homeopathy originated in India

Answer 1: () FAKE

Q2: Nautanki is the folk dance of Uttar Pradesh

Answer 2: () NOT FAKE

Q3: World’s First Internet Search Engine was called ‘Archie’

Answer 3: () NOT FAKE

Episode 265 -Bin Baadal Barish

Q1: Rishi Kapoor first role was as a toddler

Answer: () Not Fake

Q2: Nepal is the only country apart from India where Indian Rhinoceros is found in their natural habitat

Answer: () Not Fake

Q3: Dubai created its own rainfall using drone technology

Answer: () Not Fake

Episode 264 – Midnight Sun?

Q1: To honor Rabindranath Tagore, 23 January is celebrated as literature day.

Answer 1: () Fake

Q2: In Norway, the sun can be seen even at midnight.

Answer 2: () Not Fake

Q3: Vidya Balan has played her namesake character vidya’ in six films.

Answer 3: () Fake

Episode 263 -Melon ki Subzi?

Q1: Aamir khan has dubbed for a dog voice?

Answer 1: () Not Fake

Q2: Watermelons are scientifically classified as vegetables

Answer 2: () Fake

Q3: Hardik Pandya dons has highest individual socore of 228 as his sport jercy

Answer 3: () Not Fake

Episode 262 -India’s OG pinch hitter

Q1: Cricketer Yaspal Sharma was part of the Indian team than won the 1983 World Cup?

Answer 1: () Not Fake

Q2: The official language of Kerela is Kannada?

Answer 2: () Fake

Q3: Goats have rectangular pupils giving them peripheral vison

Answer 3: () Not Fake

Episode 261 -Sach Aur Jhut Ka Saamna

Q1: Mahabharath has launched an initiative called jail tourism

Answer 1: () Not Fake

Q2: Kpop and K Dharma are native to South Korea

Answer 2: () Not Fake

Q3: Tokyo Olympics medals are usually made from recycled mobile phones?

Answer 3: () Not Fake

Episode 260 -Black Water

Q1: Scientists have recently discovered water on Saturn

Answer 1: () Fake

Q2: Dronachauyarya award has been renamed afer PM Narendra Modi

Answer 2: () Fake

Q3: The Persian leopards spend most of their time on tress

Answer 3: () Not Fake

Episode 259 -The Karate Debut

Q1: Made its debut at the 2020 Tokyo Olympics.

Answer 1: () Not Fake

Q2: Fahrenheit is used to measuring temperature.

Answer 2: () Not Fake

Q3: Sridevi and Sara Ali Khan share the same birthday.

Answer 3: () Fake

Episode 258 – Owl’s Parliament?

Q1: Bhaichung Bhutia is the head coach of Indian national football team.

Answer 1: () Fake

Q2: Qutub Minar was built before Red Fort.

Answer 2: () Not Fake

Q3: A group of owls is called a parliament.

Answer 3: () Not Fake

Episode 257 -Sinhalese Deficiency

Q1: Increased level of dust causes humidity in the Air.

Answer 1: () Fake

Q2: Beriberi is a deficiency of Vitamin B1, gets its name from a Sinhalese word for ‘Weakness’

Answer 2: () Not Fake

Q3: The word ‘Teras’ in Dhanteras means Utensils.

Answer 3: () Fake

Episode 256 -Aam Aadmi Ka Rashan Card

Q1: The pupil contract when a person is hungry

Answer 1: () Fake

Q2: ‘Aam Aadmi ka Adhikar’ is a phrase associated with ration card

Answer 2: () Fake

Q3: Ayurveda is not among the four Vedas

Answer 3: () Not Fake

Episode 255 -Saina: Karate Champion

Q1: Saina Nehwal holds a brown belt in Karate.

Answer 1: () Not Fake

Q2: Katrina Kaif has seven siblings.

Answer 2: () Not Fake

Q3: Afghani is the currency of Afghanistan.

Answer 3: () Not Fake

Episode 254 – Golden Tortoise

Q1: Lord Krishna Was Born In Vrindavan.

Answer 1: () Fake

Q2: Euro Cup Is A Tournament In Football.

Answer 2: () Not Fake

Q3: Golden Greek Tortoise is the Largest Living Species of Tortoise in the World.

Answer 3: () Fake

Episode 253  -Bollywood Blockbuster

Q1:  Black Window is a Female Species of Spider

Answer 1: () Not Fake

Q2: The Phrase 100 Crore Club refers to Films Box Office Collections

Answer 2: () Not Fake

Q3: India bought an aircraft carrier from France which was later renamed as INS Vikramaditya.

Answer 3: () Fake

Episode 252  – DDLJ ka Naamkaran?

Q1:New Zealand cricket team to tour Pakistan after 18 years

Answer 1: () Not Fake

 Q2: Starfish turn their stomach inside out to eat

Answer 2: () Not Fake

Q3: The movie title Dilwale Dulhania Le Jayenge was suggested by Farida Jalal

Answer 3: () Fake

Episode 251 -Conscious Sleep?

Q1: Golf balls bounce only on concrete.

Answer 1: () Not Fake

Q2: Cotton Plants need 500 days to grow.

Answer 2: () Fake

Q3: Dolphins Sleep with Half of their brain active.

Answer 3: () Not Fake

Episode 250 -Onam: Dish ya Festival?

Q1: Kishore Kumar songs were banned on the radio during the emergency?

Answer 1: Not Fake

Q2: Onam is also the name of sweetened rice dish?

Answer 2: Fake

 Q3: Frog is a cold-blooded animal?

Answer 3: Not Fake

Episode 249-Googol ya Google?

Q1: Google got its name due to a spelling error

Answer 1: () Not Fake

Q2: Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand?

Answer 2: () Fake

Q3: Mysore Paak is a sweet dish?

Answer 3: () Not Fake

Episode 248-SRK ka Fan!

Q1: Crocodiles shed tears while eating.

Answer 1: () Not Fake

Q2: Pegasus is an anti-virus.

Answer 2: () Fake

Q3: Shah rukh khan has also directed the film ‘fan’.

Answer 3: () Fake

Episode 247 -Human Dolphins?

Q1: Dolphins can speak like humans

Answer 1: () Not Fake

Q2: Saif Ali Khan’s real name is Sajid Ali Khan

Answer 2: () Not Fake

Q3: Bara Imambara is in Hyderabad

Answer 3: () Fake

Episode 246 -Independence Day Special

Q1: Barak Obama was the Cheif Guest at the 2019 Independence Day Parade in Delhi?

Answer 1: () Fake

Q2: Birds evolved from dinosaurs?

Answer 2: () Not Fake

Q3: The poem jab tak hai jaan has been composed by SRK himself?

Answer 3: () Fake

Episode 245 -Rockstar Sunidhi?

Q1: Sunidhi Chauhan made her international singing debut with Bryan Adams?

Answer 1: () Fake

Q2: Male seahorses give birth?

Answer 2: () Not Fake

Q3: Human blood turns blue when it is out of oxygen?

Answer 3: () Fake

Episode 244 – Gully Boy Fanfare

Q1: Hair helps humans hear?

Answer 1: () Not Fake

Q2: If sharks stop swimming they die?

Answer 2: () Fake

Q3: As of 2020 gully boy is the only film to win 13 Filmfare awards?

Answer 3: () Not Fake

Episode 243 -Angry Mosquitoes

Q1: Only the female mosquitoes bite.

Answer: () Not Fake

Q2: Lightning never strikes the same place twice.

Answer: ()  Fake

Q3: Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.

Answer: () Not Fake

Episode 241 -Bahrain ->SL ->India?

Q1: Jacqueline Fernadez was born in Bahrain?

Answer: Not Fake

Q2: Water is the most common element on earth?

Answer: Fake

Q3: Hippopotamus create their own sunscreen?

Answer: Not Fake

Episode 240 – God’s Own Island

Q1: Thee most spoken language in Lakshadweep is Malayalam

Answer: Not Fake

Q2: The knight is the only piece in chess that moves diagonally?

Answer: Fake

Q3: 3 idiots movie was inspired by Chetan bhagat’s novel 3 mistakes of my life?

Answer:Fake

Episode 239 -India’s UNESCO City

Q1: Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO world heritage list

Answer: Not Fake

Q2: During pregnancy, morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Q3: Cats see the world in black and white.

Answer: Fake

Episode 238 – Lightning Bolt

Q1: Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer 1: Not Fake

Q2: Fish don’t blink.

Answer 2:Not Fake

Q3: A heptagon has eight sides

Answer 3: Fake

Episode 237 -Ancient Dance Form

Q1: Bharatnatyam is the oldest form of dance in India?

Answer: () Fake

Q2: Atif Aslam is also an actor?

Answer: () Not Fake

Q3:BEER is older than wine?

Answer: () Not Fake

Episode 236 – Dil Se, Yuvi

Q1: Flaxseed is banned in France.

Answer: () Not Fake

Q2: ‘Straight From The Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh.

Answer: () Fake

Q3: Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old

Answer: () Not Fake

Episode 235-  Apple ya Samsung?

Q1: Butterflies can taste food with their feet.

Answer 1: Not Fake

Q2: The brand Apple is older than ’SAMSUNG’.

Answer 2: Fake

Q3: Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespeare adaptations.

Answer 3: Fake

Episode 234- Hakuna Matata 

Q1: Pineapples usually take a year to grow

Answer 1: Fake

Q2:  Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladin

Answer 2: Fake

Q3: Sirisa bandla is the third woman of Indian origin to go into space

Answer 3: Not Fake

Episode 232 – Nosey Polar Bears

Q1: Coconut is a nut

Answer 1: Fake

Q2: The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman

Answer 2: Not Fake

Q3: Polar Bears greet each other by touching noses

Answer 3: Not Fake

 

Episode 231 -Internet se pehle Email?

Q1: The stickers on fruits are edible?

Answer 1: Not Fake

Q2: Taapse panu made her hindi film debut in the film chashme badoor?

Answer 2: Not Fake

Q3: Email existed before the world wide web?

Answer 3: Not Fake–

Episode 230 – Tennis Masters

Q1: Horses can sleep standing up?

Answer 1: Not Fake

Q2: Novak Djokovic has won Wimbledon six times in a row?

Answer 2: Fake

Q3: Amazon is world’s largest rainforest?

Answer 3: Not Fake

Episode 229 – Italian Eu-phoria

Question 1:Broccoli has more Vitamin C than Orange?

Answer 1: Not Fake

Question 2: Italy won the men’s European championship for the second time?

Answer 2:  Not Fake

Question 3: Cocoa beans were once used as currencies?

Answer 3: Not Fake

Episode 228 – Pepper Tax?

Q1: Tigers are the largest of all wild eats?

Answer: () Not Fake

Q2: Black pepper was earlier used to pay rent and taxes?

Answer: () Not Fake

Q3: First case of zika virus was found in Maharastra?

Answer: () Fake

Episode 227 -Sri Lankan Beauty

Q1: The chipko movement in india was aimed at protecting rivers from getting dammed?

Answer: () Fake

Q2: Jaquline fernadis is a former miss world?

Answer: () Fake

Q3: The 2020 nobel prize in physiology or medicinewas awarded for the discovery of the covid 19 vaccine?

Answer: () Fake

Episode 226 -Kargil Triumph

Q1: The sun is ten times bigger than the earth?

Answer: () Fake

Q2: INDIA WON THE KARGIL war when Manmohan singh was the prime minister?

Answer: () Fake

Q3: In India, Swacch Bharat Abhiyan was launched on Pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary?

Answer: () Fake

Episode 225 – Rajapalayam: Sheher ya Kutta?

Q1: Rajapalayam are dog breeds native to India?

Answer: Not Fake

Q2: Grass was among the first things that were used as tampoons?

Answer: Not Fake

Q3: Jyotiradhiya SCI India was elected as Indian Health Minister in July 2021?

Answer: Fake

Episode 224 – Gavaskar: Stadium to Stage?

Q1: Raspberries are berris?

Answer 1: Fake

Q2: It takes approximately 50 hours or more for fdod to digest in human body?

Answer 2: Not Fake

Q3: Cricketer Sunil Gavaskar has acted in a movie?

Answer 3: Not Fake

Episode 223 – Space mein Aloo

Q1: Grasshoppers have ears in their bellies?

Answer 1: Not Fake

Q2: Potato was the first food that grew on space?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels store water in their humps?

Answer 3: Fake

Episode 222 – Olympics Special 

Q1: The computer mouse was earlier called the turtle?

Answer 1: Not Fake

Q2: Thumb is responsible for 50% of the strength in your hand?

Answer 2: Fake

Q3: Trampolining is an Olympic sport?

Answer 3: Not Fake

Episode 221 – Queen of Jhansi 

Q1: Manikarnika: The Queen of Thansi was directed by Kangana Ranaut?

Answer 1: Not Fake

Q2: Humans and Dinosaurs walked the earth at the same time?

Answer 2: Fake

Q3: Emoji is a Japanese word?

Answer 3: Not Fake

Episode 220 -Smiling pistachio 

Q1: The word pistachio means happy?

Answer 1: Not Fake

Q2:The official currency of bhutan is taka?

Answer 2: Fake

Q3: Human tight bones are stronger than metal?

Answer 3: Not fake

Episode 219 – Origins of Satyameva Jayate

1: Giant pandas are native to China?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: 3 idiots was the first film in which amir khan r madhavan and sharman joshi starred together?

Answer 2: FAKE

Q3: The words sataymev jayte seen in the national anthem is taken from rigveda?

Answer 3: FAKE

Episode 218 – Deep-Veer ki Kahani

Q1: Manu bhaker will be representing india at 2020 tokyo olympics in shoooting?

Answer 1: NOT  FAKE

Q2: Ranveer Sing and Deepika Padukone will be directed by Karan Johar in the upcoming film rocky and rani ki prem kahani?

Answer 2: FAKE

Q3: The team of a member of the rajya sabha is six years?

Answer 3: NOT  FAKE

Episode 217 – Pepper: Black ya Gold?

Q1: Flamingo birds are not pink when they are born?

Answer 1: Not Fake

Q2: The opening Ceremony of the UEFA Euro cup 2020 took place in London?

Answer 2: Fake

Q3: Pepper is also known as ‘black gold’?

Answer 3: Not Fake

Episode 216 -Tarbooj: Phal ya Sabji?

Q1: A blue whale’s tongue alone weighs as much as an adult elephant?

Answer 1: Not Fake

Q2: The Ashes Test cricket series is played between England and South Africa?

Answer 2: Fake

Q3: WATERMELON IS ONE OF THE ONLY FOODS, WHICH IS BOTH FRUIT & A VEGETABLE?

Answer 3: Not Fake

Episode 215 – Kumble’s 10/10 record

Q1: Priyanka Chopra made her acting debut in a south Indian film?

Answer 1: Not Fake

Q2: Anil Kumble took his iconic 10-wicket haul in a match against Australia?

Answer 2: Fake

Q3: India’s First Private Airport was opened in Cochin?

Answer 3:Not Fake

Episode 214 -The First Khan

Q1: Novak Djokovic won the 2021 french open?

Answer 1: NOT FAKE

Q2: Mohinattam dance form originated in Odisha?

Answer 2: FAKE

Q3: Dilip Kumar played the role of king akbar in the film Mughal e Azam?

Answer 3: FAKE

Episode 213 – World’s First University?

Q1: Rabindra Nath Tagore was born in Shantiniketan – West Bengal?

Answer 1: FAKE

Q2: Parrots are better than ravens at mimicking human speech?

Answer 2: FAKE

Q3: The ancient University of taxila is located im present day Bihar?

Answer 3: FAKE

Episode 211 – World’s Happiest Country

Q1: The official currency of Bhutan is Taka?

Answer 1: FAKE

Q2: People with Alektorophobia are afraid of beards?

Answer 2: FAKE

Q3: Swimming is the only Olympic sport where no competitor can cross the finish line?

Answer 3: NOT FAKE

Episode 210 – Pravasi Rojgar

Q1: Nana Patekar has recently launched an online platform pravasi rojgar to help migrant workers to find jobs?

Answer 1: Fake

Q2: Insulin is produced and synthesized in the pancreas?

Answer 2: Not Fake

Q3: Meghan markels first name is rachel?

Answer 3: Not Fake

Episode 210 -Mecca of Cricket

Q1:  The finals of the world test championship 2021 were played at the Lords cricket ground?

Answer 1: Fake

Q2: Sitars can be made from pumpkin?

Answer 2: Not Fake

Q3: Pigeons can recognise human face?

Answer 3: Not Fake

Episode 209 – Aamir’s Tennis Affair

Q1: The Word ‘Muscle’ originates from a Hindi word?

Answer 1: Fake

Q2: Aamir Khan is also a state level Tennis player?

Answer 2: Not Fake

Q3: The NASA Mars Mission 2020 created oxygen on Mars?

Answer 3: Not Fake

Episode 208 –

Q1: Match sticks were invented before lighter?

Answer 1: Fake

Q2: The earliest form of contraceptives was made from crocodile dung?

Answer 2: Not Fake

Q3:Match sticks were invented before lighter?

Answer 3: Not Fake

Episode 207 – IIT se CM?

Q1: Delhi is the most populated city in the world?

Answer 1: Fake

Q2: Majority of Earths air is made of oxygen?

Answer 2: Fake

Q3: Arvind kejriwal is an iit alumini?

Answer 3: Not Fake

Episode 206 -Katrina Londonwaley?

Q1: Silverfish is a type of fish?

Answer 1: Fake

Q2: Katrina Kaif was born in London?

Answer 2: Fake

Q3: Plants can communicate through their roots?

Answer 3: Not Fake

Episode 205 – Helicopter Shots! 

Q1: MS Dhoni is the first indian wicketkeeper to score 4000 test runs?

Answer : Not Fake

Q2:  Mamata Banerjee is the first longest serving woman chief minister of India?

Answer : Fake

Q3: Mice can live upto 100 years?

Answer : Fake

Episode 204 -Art-athon at Olympics?

Q1: Art used to be an olympic event?

Answer : Not Fake

Q2: Woodpeckers have no vocal cords?

Answer : Not Fake

Q3: Trees are older than sharks?

Answer : Fake

Episode 203 – United States of U.P.?

Q1: Bhartiya janta party is the oldest political party in India?

Answer 1: Fake

Q2: The combined population of UP & MAHARASTRA is larger than that of US?

Answer 2: Not Fake

Q3: Novak Djokovic has won more of master titles than roger Federer?

Answer 3: Not Fake

Episode 202 – Shark Reproduction

Q1: Shark pregnancies can last upto 4 years?

Answer: Not Fake

Q2: Gorillas can catch human cold?

Answer: Not Fake

Q3: The film gully boy is an adaptation of novel titled calling sehmat?

Answer: Fake

Episode 201 – Dribble Milkha Dribble

Q1: Priyanka Chopra Jonas has released a hair care brand.

Answer 1: Not Fake

Q2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast

Answer 2: Fake

Q3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini

Answer 3: Fake

Episode 200 -Bollywood Atrangi

Q1: Lungs are the heaviest internal organ in the human body

Answer 1: Fake

Q2: ranveer singh worked worked as a copywriter before making his debut in bollywood

Answer 2: Not Fake

Q3: virender sehwag has captained two different IPL teams

Answer 3: Fake

Episode 199 -Nepal mein Ganga maa?

Q1: Ganges flows through India and Nepal?

Answer 1: Fake

Q2: Elephants can swim up to 32 kms a day?

Answer 2: Not Fake

Q3: Saharanpur is the only district in India that shares its boundary with four states?

Answer 3: Fake

Episode 198 – Indians at NASA

Q1: Kalpana Chawla went to space in an Apollo space shuttle the first time?

Answer 1: Fake

Q2: A snake uses its tongue to smell?

Answer 2: Not Fake

Q3: Uddhav Thackeray is the first person from Thackeray family to become the Chief Minister of Maharashtra?

Answer 3: Not Fake

Episode 197 – The Biggest Blockbuster

Q1: Chips packets are filled with nitrogen gas to keep the chips crisp?

Answer: Not Fake

Q2: Doga is yoga performed by dogs?

Answer: Fake

Q3: The suns mass takes up over 99percent of solar system?

Answer: Not Fake

Episode 196 – 2 States, 1 CM

Q1: Andy jassy will take over as the ceo of google from July?

Answer: Fake

Q2: Rama and krishna are two species of tulsi plant?

Answer: Not Fake

Q3: The current chief ministers of punjab and harayana share the same surname?

Answer: Fake

Episode 195 – First Humans on Moon

Q1:Beriberi is a disorder caused by deficiency of vitamin b1?

Answer 1: Not Fake

Q2: Sonakshi sinha and shraddha kapoor both made their bollywood debut in the same year?

Answer 2: Not Fake

Q3: Six apollo missions have landed on the moon?

Answer 3: Not Fake

Episode 194 – Shuttle ki Superstar

Q1:Astronauts wear diapers in space?

Answer 1: Not Fake

Q2:Saina Nehwal is the first Indian woman to achieve the no.1 ranking in World Badminton?

Answer 2: Not Fake

Q3: The wettest places on India Mawsynram and Cherrapunji are located in Assam?

Answer 3: Fake

Episode 193 – Bhajji ka Doosra

Q1: Nimbus is a type of cloud?

Answer 1: Not Fake

Q2: Uneven bars and vaults are two types of events in womens Gymnastics?

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbajans nickname Bhajji was given to him by Yuvaraj Singh?

Answer 3: Fake

Episode 192 – Sultanpur ka Sultan

Q1: 6 of Rajkumar Rao’s films have a name of places in their titles?

Answer 1: Not Fake

Q2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected?

Answer 2: Not Fake

Q3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly mixture of Ethane and Methane?

Answer 3: Fake

Episode 191 – Virat ya Sachin?

Q1: Virat Kohli s jersey number is the sum total of sachin Tendulkar and ms dhonis jersey number?

Answer 1: Fake

Q2: Leeches have 32 brains?

Answer 2: Not Fake

Q3: Samsung started in south korea?

Answer 3: Not Fake

Episode 190 – Savory Seafood

Q1: Shrimp and prawns are the same animals?

Answer 1: Fake

Q2: The 2022 women’s world cup will be held in new Zealand?

Answer 2: Not Fake

Q3: In india there are three state capitals that begin with the letter P?

Answer 3: Fake

Episode 189 – The Defiant Malala

Q1: Gul makai is benazir bhuttos autobiography?

Answer 1: Fake

Q2: Pistachios are actually fruits?

Answer 2: Not Fake

Q3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies?

Answer 3: Fake

Episode 188 – History of Matchmaking

Q1: The widal test is used in cricket?

Answer 1: Fake

Q2: Playing cards originated in India?

Answer 2: Fake

Q3:Coolie no 1 is the first bollywood film to go plastic free?

Answer 3: Not Fake

Episode 187 – Mother India

Q1: The first woman to win a dadasaheb phalke award was nargis?

Answer 1: Fake

Q2: Traditionally, masur daal is used in the preparation of dal makhani?

Answer 2: Fake

Q3:Rohit sharma is the only Cricketer who won rajiv ghandi khel ratna award?

Answer 3: Not fake

Episode 186 – Return of the Rhinos?

Q1: No indian has ever won the nobel prize?

Answer 1: Fake

Q2: The sundarban rhinoceros will be reintroducred in india in nov 21?

Answer 2: Fake

Q3: Mangalayam was launched the same year that sachin retired from international cricket?

Answer 3: Not fake

Episode 185 -The Great Khali 

Q1: Me-dam-me-phi is a festival of Nagaland?

Answer 1: Fake

Q2: Wrestler the great Khali’s real name is Pankaj Singh?

Answer 2: Fake

Q3: If you mix all seven colors of the rainbow white color is formed?

Answer 3: Not fake

Episode 184 – Cricketer to Author

Q1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour?

Answer 1: Fake

Q2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins?

Answer 2: Fake

Q3: Stargazing the players in my life is a book written by Ravi Shastri?

Answer 3: Not fake

Episode 183 – Java: Cofee ya Coding?

Q1: Java is a type of Coffee?

Answer 1: Not fake

Q2: An elephant’s trunk has 2 bones?

Answer 2: fake

Q3: Lockjaw is a symptom of Plague?

Answer 3: fake

Episode 182 – Tropical Paradise

Q1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar?

Answer 1: Not fake

Q2: In the film black amitabh bacchan suffers from dyslexia?

Answer 2: Fake

Q3: Asia is the hottest continent?

Answer 3: Fake

Episode 181 -Jaanvar se Daalchini?

Q1: A female swan is called a pen?

Answer 1: Not fake

Q2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 us open?

Answer 2: Fake

Q3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant?

Answer 3: Fake

Episode 180 – Google ne kiya Yahoo!

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Episode 179 – Untold story of Disha Patani

Q1: Chestnut and button are varieties of mushrooms?

Answer 1: Not fake

Q2: Oil can float in water?

Answer 2: Not fake

Q3: Disha Patani made her hindi film debut with msdhoni the untold story?

Answer 3: Not fake

Episode 178 – India’s Tennis Sensation

Q1: The name of two capital cities in India ends with the word Nagar?

Answer 1: Fake

Q2: The headquarters serum institue of India is located in Delhi?

Answer 2: Fake

Q3: Parineeti Chopra played the role of Sania mirza in her biopic?

Answer 3: Fake

Episode 177 – China on Mars?

Q1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University?

Answer 1: Not fake

Q2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala?

Answer 2: fake

Q3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope?

Answer 3: fake

Episode 176 – Legends of Badminton

Q1: PV Sindhu was the first indian woman to win a medal in badminton at the Olympics?

Answer 1: fake

Q2: Personal protective equipment or ppe kits are recyclable?

Answer 2: Not fake

Q3: In England people drive on the left side of the road?

Answer 3: Not fake

Episode 175 -The Flying Maharaja

Q1:Air India was founded by pandit Jawaharlal Nehru?

Answer 1: fake

Q2:Similar to the planet earth the sun rises in the east and sets in the west on planet venus?

Answer 2: fake

Q3:Delhi high court is the oldest high court in India ?

Answer 3: fake

Episode 174 – ‘Made In China’ Tea?

Q1:Iced tea was invented in china?

Answer 1: fake

Q2:Sundar pichai was born and raised in kerela?

Answer 2: fake

Q3:Kangaroo cannot fart?

Answer 3: fake

Episode 173 -Shilpa ki Baazee

Q1: China’s sinopharm vaccine was given approval for emergency use from who is may 2021?

Answer 1: Not fake

Q2: Shilpa Shetty made her hindi film debut against Akshay Kumar?

Answer 2: fake

Q3:Human brain consists of 75% water?

Answer 3: Not fake

Episode 172 -Cow-id Cure

Q1: Applying cow dung on your body cures Covid-19?

Answer 1: Fake 

Q2: India got its independence before world war 2 ended

Answer 2: Fake 

Q3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics?

Answer 3: Not fake

Episode 171 – 48 runs in 6 balls?

Q1: The census in India occurs after every 5 years.

Answer 1: Fake 

Q2:  Dogs are capable of smelling cancer.

Answer 2: Not fake

Q3:  In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.

Answer 3: Fake

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Through this, Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this tophunt.co.in. page. Best luck.

Source: Flipkart App

Leave a Comment